Nu: Te koop:


Nieuw boek: Bestemming Buitenland deel 2: Cuba

 

Op zaterdag 26 juni 2021 was het zover! Het eerste exemplaar van het tweede deel van de reeks 'Bestemming Buitenland' werd overgedragen.

'Bestemming Buitenland-deel 2' gaat over Cuba en bevat vele foto's van stads- en streekbussen uit geheel Nederland. Van CSA-I en MB200 tot Alliance en Ambassador. De foto's in het boek zijn vastgelegd tussen 1999 en 2019. Naast foto's die ik zelf heb gemaakt, staan dit keer ook foto's van Jeroen Mastenbroek en Karel Vegter in het boek.

Op 26 juni werd met de WN 3681 van Straatbeeldmuseum Van IJsseldijk vertrokken van het station in Lage Zwaluwe, om via het dorp van Moerdijk naar de poort van exportbedrijf Womy te rijden. Daar aangekomen stond de 'Arriva 515' al op ons te wachten. Op deze locatie werd het eerste exemplaar overhandigd aan Jeroen Mastenbroek. Zonder Jeroen was ik wellicht nooit in landen als Cuba geweest. 

Mocht je nu interesse hebben gekregen in 136 pagina's Cuba met een Nederlands tintje, dan is het boek nu te bestellen! Het heeft een hardcover, bevat 136 pagina's met daarop bijna 350 foto's (alles in kleur, behalve de originele zwart-wit foto's) en is te bestellen via www.lyckatill.nl of bij de plaatselijke boekhandel (ISBN 9789492040473). De verkoopprijs bedraagt 42,50 inclusief verzendkosten (NL).

 

 

--

Groeten,
Hugo

www.youtube.com/hugo083

(c) OV in Boskoop - Alle rechten voorbehouden-Overname in gedrukte of digitale vorm zonder toestemming niet toegestaan