Startpagina

 

Connexxion

 

Smoelenboek

 

De Foto

 

Gastenboek

 

Afscheidsparty

 

TSN

 

TSN Smoelenboek

 

Downloads

 

 

 

 

Welkom op de speciale website die beschikbaar is gesteld voor de nu oud collega's van Connexxion Boskoop.

Je vindt op deze website bijna alleen maar foto's die ik de afgelopen paar weken hebt gemaakt van ons bedrijf, waar de afgelopen vele jaren hebben gewerkt. De foto's staan er er in het klein er op, door op de foto te klikken krijg je hem vergroot te zien en daarna zijn ze allemaal gratis te downloaden. De foto's zijn zodanig bewerkt dat ze geschikt zijn voor het web, wil je echter een foto afdrukken kun je het beste een E-mail sturen dan stuur ik de originele foto naar je toe.

De website is verdeeld over de volgende pagina's:

Connexxion: Een pagina van onze kantine, exploitatie en de garage.

Smoelenboek: Een pagina met foto's van de meeste collega's

De foto: Een overzicht wat er bij komt kijken om van 1 foto een reportage te maken, het gaat hier om de foto die we allemaal van het bedrijf hebben gehad naar aanleiding van ons afscheid.

Gastenboek: Ik heb dus speciaal voor deze gelegenheid een gastenboek geopend, om alle collega's een hart onder de riem te steken. Ik hoop ook dat jullie hier massaal allemaal gebruik van willen maken.

Afscheidsparty: Foto's van het afscheidsfeest welke is gegeven op 9 december 2006, de dag dat Connexxion Boskoop voor het laatst open was.

TSN: Ook TSN is vanaf heden gesloten, en ook hier heb ik wat foto's genomen.

TSN Smoelenboek: Een pagina van de collega's van de Technischie Dienst

Downloads: Op deze pagina kun je de wallpaper downloaden van de fotocollage, en een PDF formulier van deze fotocollage welke geschikt is voor een drukker.

Voor de rest wens ik alle collega's heel veel plezier en succes op hun nieuwe vestiging, en veel plezier met deze website.

 

Groeten Marty Werkman, nu buschauffeur te Alphen

 

  (c) OV in Boskoop - Alle rechten voorbehouden-Overname in gedrukte of digitale vorm zonder toestemming niet toegestaan