Fotowedstrijd 10 jaar OViB

Tussen 8 augustus 2009 en 12 januari 2010 heeft deze website naar aanleiding van de reclame op de bus een wedstrijd uitgeschreven, wie de mooiste foto zou maken van deze bus. De foto's en de uitslag kun je hier alsnog een keer bekijken.

Speciale wallpaper van Ron van Poppel gemaakt van deze bus, de Connexxion 8563 die tot eind van dit jaar met deze speciale reclame blijft rond rijden in onze regio.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 09-08-2009:

 

Tsjonge Tsjonge wat een dag was het gisteren allemaal. Had ik een jaar lang geschreven op de website dat ik me dit jaar niet zou verrassen net als 5 jaar geleden, moest ik deze woorden nog voordat de excursie begon al direct weer terug nemen. 5 jaar geleden liet me ik me totaal verrassen door de Wn 9285, maar dit sloeg alles, maar dan ook echt alles. Ik kan het me niet voorstellen dat er sinds vandaag een bus rond rijdt met reclame van deze website.... Ik wil hierbij Remy den Hartog bedanken samen met Hans Verbeek en Shandro van Amersvoort, en ik denk dat er meer mensen in het complot zaten. Ik ga er vanuit Dat mijn vestigingmanager Henk Beugel hier ook van alles af weet. Wat dat betreft wordt vervolgt, en ik zal het zeker allemaal uitzoeken. Verder de rest van de dag een beetje als een roes voorbij laten gaan, met alleen maar hoogtepunten, en zeker wil ik ook Jaap bedanken van Randstad, leuk dat hij mee deed, nee dat zeg ik verkeerd, man man wat had deze man een enthousiasme, en heeft toch 12 man in 2 uur een beetje weg wijs laten maken met een bus, en zo leuk... mijn complimenten. En ik bleef maar iedereen bedanken, dat zul je straks ook merken bij de reportages van de excursie, zoveel mensen die zo belangeloos mee hebben gewerkt, te gek allemaal, en dan alle deelnemers, die mij ook het gevoel gaven dat ze het naar hun zin hebben gehad. Tof jongens echt, weer een dag om niet te vergeten.

 

Mart

 

 

Zaterdag 08-08-2009

 

Hallo Busvrienden

 

Een mooie kreet om mee te beginnen, en die ik al jarenlang gebruikt, en door vele zijn overgenomen in de loop der jaren. Net als het begrip Busfoto, waar ik ook bijna 10 jaar geleden mee ben begonnen. Maar goed Hieperdehiep HOERA !!!! We bestaan vandaag 10 jaar, wat een leeftijd. Wat zijn we trots allemaal dat we dit allemaal in goede gezondheid hebben kunnen bereiken. 10 jaar elke dag aan de website sleutelen, en er nog steeds geen genoeg van te hebben. mooi hé, en we gaan zeker allemaal door, want waar zouden we zijn zonder Openbaar Vervoer in Boskoop? Eenzaam en alleen? Want deze site breng je niet alleen de laatste nieuwtjes en foto's over bussen, maar brengt vooral mensen bij elkaar. (hé waar kennen we die kreet niet van?). Ik mag dan wel de webmaster zijn van deze website, maar door de duizenden medewerkers was deze website nimmer zo populair geworden.

Je ziet verder dat "onze" Shandro weer een mooi gigantisch logo heeft ontworpen voor dit weekend. De website zelf is niet zo spectaculair gewijzigd als toen de website 5 jaar bestond, dat heeft alles te maken met de toch wel bijzondere verrassingsrit die vandaag wordt gehouden ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan, en daar zijn we toch wel de hele zaterdag mee bezig, van 's ochtends 8 uur tot 's avonds 22.00 uur. Dit houdt in dat er vandaag geen updates zijn  te verwachten. En zondag is er alleen gelegenheid om foto's in te sturen van de rit van zaterdag, want die zal zeker zeer uitgebreid aan de order komen. iedereen die mee gaat zaterdag wensen we een fijne dag toe, en dat gaat zeker lukken, want het programma zit nokkie nokkie vol. En voor degene die niet mee gaan wensen we een fijne rondleiding toe op deze website.

 

Werk ze, Mart

 
 

Wil je ons feliciteren of wat anders meedelen teken het onderstaande gastenboek. Berichten worden in de loop van de zondag dan op de website geplaatst.

 

 

Busstation Herenhof te Alphen aan den Rijn

Connexjohn

Onze planner van Alphen

Onze nieuwe hybride bus met instructeur

Japio

Ferry

Anton en ....

Leimuidense Brug

Schiphol Plaza/NS station

Zoetermeerselaan, Kruisweg

Gerrit de Toeteraar op Den Haag CS

Amsterdam Busstation Marnixstraat

2 Boskopers, Dominique & Leo

 

Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van je website!!!
groetjes Nick Menke

 

Hallo Mart,

Gefeliciteerd met je jubileum namens Webcollie, moeder de vrouw en dochterlief en natuurlijk mezelf, tja en wat moet ik daar nou nog aan toevoegen. Een plaatje uut Twente dan maar.

Groeten uit Almelo

Eddy

webcollie.nl; het laatste ov nieuws het eerst.

klik hier om webcollie te bezoeken. 

(c) 2004-2009 webcollie.nl

Hoi Mart,

Hartelijk Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van www.openbaarvervoerinboskoop.nl

Helaas kon ik niet mee met de excursie omdat ik nu momenteel in Italie zit.
Ik wens je een hele leuke plezierige dag toe.

Groetjes Dennis Verboort

Hoi Mart!

Van harte met het 10 jarig bestaan van je site! Ik heb wegens privé-omstandigheden helaas niet de tijd om een grote reportage voor je te maken, maar de wensen zijn er niet minder om! Ik hoop van harte dat je vandaag een super-excursie hebt en ik zou zeggen: “Op naar de 25!”

Met vriendelijke groet,

Hugo Richter

Beste fam Werkman,
gefeliciteerd met jullie site 10 jaar openbaar vervoerinboskoop

Ben Vos

 

 

 

Hoi Marty, hierbij mijn deel voor Morgen 8 Augustus.
ik hoop dat je een leuke dag hebt :) helaas kan ik er niet bij zijn :(
ik heb dit gemaakt met een Progamma'tje: Lego Digital Designer :)
Ik hoop dat je het leuk vind,en een fijne dag toegewenst :)

Groeten Dave Minderman

 

Hallo Mart! Dank voor de vele jaren ov plezier, en dat het zo door mogen gaan.
groetjes Maurice
Arnhem


 

Ha Mart

van harte met dit fantastische resultaat, dank zij je site voldoe je aan veel wensen van bushobbyisten

van uit het hoge noorden wens ik dat je nog vele jaren door kunt gaan met dit mooie werk

gr Henk Gols

 

Het feest is nog niet afgelopen. Ik heb net nog twee van mijn bustekeningen aangepast voor de site, zodat ze nu "de bus der bussen" vertegenwoordigen. Stefan Veeneberg

Ik heb tijdens de excursie een tweetal panoramafoto's gemaakt. Succes verder met je website en bedankt voor de leuke excursie.

Groetjes, Jeroen Oostenbrink (uit Nieuwkoop).

 

 

 

Jorisjan Hoogduin

 


Hier foto's voor de reportage voor 10 jaar ov in Boskoop


Wijnand Keesmaat


Natuurlijk mag mijn speciale reportage t.b.v. het 10 jarig bestaan van jouw jubilerende Openbaar Vervoer in Boskoop-site niet ontbreken tussen de ongetwijfeld vele mooie en bijzondere reportages van andere/mede-autobusfanaten.


Gerard Klinge


Bij deze 2 foto's om het 10-jarig jubileum te vieren

 


Peter Thiele


Vandaag ( 28-07-09) had ik de 4157 mee op dienst,deze bus is op vakantie in Uithoorn en mocht daarom mee op de mooie lijn 121.(tijdelijk hilversum-breukelen ivm afsluiting N201) op naar het volgende jubileum.


Londen door Gerard en Patrick


Op 8 augustus 2009 bestaat Openbaar Vervoer in Boskoop 10 jaar. Mart heeft opgeroepen om reportages in te sturen waarbij “10” centraal staat. Uiteraard kunnen wij daar, met onze Londense bijdrage, niet bij achterblijven. Vandaar dat we deze keer lijn 10 behandelen.


Wim Vink


In deze bijdrage wil ik rondkijken in 1999, het jaar dat Mart met de website begon. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk verschillende bussen te laten zien en uit elke maand 1 foto.


Tim Swart


Bijgaand een selectie van tien foto's van tien verschillende bedrijven met tien bussen met lijnnummer tien. Tot je geen tien meer kunt zien ;)


Nils Boting


Van harte gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van Openbaar Vervoer In Boskoop.
Ik hoop nog lang te kunnen genieten van de website.


Job Steneker


In deze foto-aflevering heb ik foto's van mezelf geplaatst gerangschikt op jaar dat de bussen gebouwd zijn. Van 1999 tot en met 2009 zijn er van elk jaar, behalve 2008 telkens 1 foto, met korte uitleg.


Jeroen Mastenbroek


Helaas kan ik er zaterdag niet bij zijn om je te feliciteren, maar ik hoop dat deze reportage voor jou toch een cadeautje is. Het zijn foto's van "jouw" Westnederland tussen 1981 en 1991.


Remy den Hartog


10 jaar alweer, van harte met deze mijlpaal! En wat er 10 jaar geleden heel normaal was is nu alweer bijzonder, dus van mij een aantal platen van 10 jaar geleden van van alles wat.


Dennis Lammertse


Een van mijn laatste projecten voor ik naar een kantoorfunctie verhuisde was de restauratie van het directierijtuig NS 20.
Mijn functie op dat moment was meewerkend teamcoordinator in de montagehal van NedTrain Haarlem.


Dick van der Goot


In hetzelfde jaar waarin jouw website ontstond, werd Connexxion opgericht. In dat jaar 1999 (jou kende ik nog niet) maakte ik voor mijzelf een video-reportage waarin zo veel mogelijk bus-typen waarmee Connexxion in eerste instantie reed, in beeld kwamen en werden besproken.


Stefan Veenenberg


Vroeger was alles anders. Niet alleen het openbaar vervoer. Zo hadden nog maar weinig mensen internet. Onze hobby bedrijven gebeurde op een heel andere manier. Informatie is sinds de komst van internet veel sneller beschikbaar geworden.


NovioSites


Ten eerste wil ik Mart namens de vaste medewerkers van NovioSites feliciteren met het behalen van deze mooie mijlpaal. Een 10 jarig jubileum vraagt natuurlijk om een feestje en dat word groots gegeven met een excursie waarbij uiteraard de échte eigenaar van onze site niet mag ontbreken!


Harald Jans


Oude Bussen
 


Job Richter


Voor de gelegenheid ben ik even in mijn archief gedoken en heb de foto's opgezocht die ik zelf 10 jaar geleden heb gemaakt.
Dat zijn deze 3 plaatjes geworden die allemaal nooit meer zo te maken zijn.


Ron van Poppel


Uniek mag je het wel noemen, veel sites zijn in die tijd gekomen en weer gegaan ook, volgens mij bezoek ik de site ook al zo ongeveer vanaf de beginjaren.


Ron van der Linde


Om ook een fotobijdrage aan het geheel te leveren voeg ik hier wat plaatjes uit mijn archief bij die de veelzijdigheid van de hobby nog eens illustreren.


Ton Dieben

 

Na teruggekeerd te zijn van de welverdiende vakantie, hierbij mijn gelukwensen voor het 10 jarig bestaan van je site. Dank voor de ruimte die je me altijd bood voor mijn reportages uit binnen en buitenland.

Jan Dieterich

 

Langs deze weg gefeliciteerd met het 10 jarig jubileum, late we afspreken in 2019 met 20 ov in Boskoop. Natuurlijk ook de felicitaties aan alle mede-hobbyisten en dat we nog vele jaren van elkaar kunnen leren e genieten.

Kees de Vrije

 

Als bijlage een paar foto's van westnederlandbussen die we in Brabant gehad hebben voor het Efteling vervoer vanuit Den Bosch en Tilburg. toen de BBA nog geen eigen gelede bussen had

 
 
 
 

Ik wil graag de volgende mensen bedanken die er zorg voor hebben gedragen dat de Excursie een groot succes is geworden:

Andre Vernes (Ass. Vestigingmanager Delft)

Jos van Steijn (Vestigingmanager Delft)

Wim Breuer (Ass. Vestigingmanager Zoetermeer)

Wim Wennekes (Vestigingmanager Zoetermeer)

Henk Beugel (Vestigingmanager Alphen aan den Rijn)

Piet van den Bosch (Commercieel manager Veolia)

Roel van de Pas (Projectmanager Afdeling Marketing & Development Veolia Transport Nederland)

Chris van Dijk ( Veolia Transport Nederland )

Suzan van Beek (Veolia afdeling Marketing en Development)

Rob van der Linde (TSN Zoetermeer)

Brahim Aazouzi (TSN Zoetermeer)

Ton Horsman (Medewerker Support Gouda)

Wim Koeleman (Medewerker Support Delft)

Jan van den Berg (Connexxion chauffeur Delft)

Eddy van Hoof (Connexxion chauffeur Zoetermeer)

Daniël van Beek (Veolia chauffeur Waalwijk)

Peet van der Louw (Connexxion chauffeur Alphen aan den Rijn)

Theo Silvius (Voorlichter OV Chipkaart)

Hugo van Kooperen (Vutter Connexxion) voor het gebak (Van Kempen uit Alphen aan den Rijn)

Dick van der Goot (Senior Consultant bij NEA) voor het maken van de Quiz

Marcel de Bruin (Connexxion chauffeur Uithoorn)

Martin Stolte (RET Chauffeur)

Patrick Zijp (chauffeur TCR)

Jaap Leegwater (?) (Rij-instructeur Randstad E & R Opleidingen)

Arjan Beemster (Intercedent Personenvervoer Regio Zuid Randstad)

Sylvia Schuit (De Witte Raaf Ermelo)

John Raven (De Witte Raaf Ermelo) voor het leveren van de balpennen

Hoe zag de verrassingsrit er uit?

Het programma:

·         10.30 uur Vertrek Boskoop NS
·         Cabriobus rijdt de hele dag mee
·         10.35-10.50 uur Fotograferen in de tuin van Boskoop (Connexxion Boskoop), Op het terrein staat de Hybride bus uit Alphen
·         11.00 uur Benthuizen Fotoshoot bij de molen.
·         11.15 uur Vestiging Zoetermeer.
 Koffie met gebak, en op het gebak het speciale logo van die dag.
 Uitreiking papieren  voor de Quiz voor die dag.
Speciale pennen worden uitgereikt met 10 jaar bestaan website.
 Foto’s maken van bussen en bezoekje TSN.
 Veolia zet 3 nieuwe bussen neer die voor Haaglanden gaan rijden.
·         12.15 uur vertrek.
·         13.00 – 14.30 uur
Grote Markt in Delft waar een speciale foto wordt gemaakt voor die dag door Jan van den Berg.
·         14.30 uur Vertrek van de Markt naar Vestiging Connexxion Delft.
We hebben 2 bussen laten rijden.
Een lesbus rijdt voor mensen die nog nooit op een bus hebben gereden. En de Cabriobus een rondje door de stad Delft
De Vandalismebus zou langs uit Alphen. (ivm met een lekke waterslang is dit niet door gegaan)
De OV-Chipkaart bus komt langs.
·         17:00 uur Vertrek uit Delft naar Boskoop. Cabriobus brengt mensen die vanaf Delft NS weer naar huis willen vertrekken.
·         18:00 Einde Excursie
 

Bekijk hier de Quiz met de juiste antwoorden:

 

 

Deze film is gemaakt door Dick van der Goot

En dan nu de reportages:

 

 

Aad Griiffioen

 


10 jaar OV in Boskoop


Wim Koeleman

 


Busbrief 90


Rinse Kooiman


Deze week stuur ik wat foto's van de excursie van 10 Jaar OV in Boskoop!
Het was een geslaagde dag Marty!


De Maduro's


Hierbij onze bijdrage van de leuke en mooie excursie van zaterdag.
Vooral de cabrio-bussen en het rondje door Delft.
Wij wensen iedereen veel kijkplezier toe!


Melvin Fer


Hierbij een aantal van mijn foto's van de geweldige dag! Heb ervan genoten en weer wat nieuwe mensen leren kennen.
Succes met je site, op naar de 15!


Remy den Hartog


Je zal wel een hoop dezelfde foto's al binnen hebben dus van mij een kleine bijdrage van de erg leuke dag van afgelopen zaterdag.


Erik de Meij


Ik stuur nog een aantal foto’s van afgelopen zaterdag. Ik had het te druk om ze eerder te kunnen sturen. Ik wil je nogmaals bedanken voor de mooie dag ik heb genoten.


Fred Bergman


Genoten van een mooie dag en wat foto's van mijn kant.

 


Jeroen Divendal


Bijgevoegd wat plaatjes die ik deze dag gemaakt heb. Wil je nogmaals zeggen dat ik een hele leuke dag gehad heb. Ik denk dat ik niet de enige ben die er zo over denkt. Ook het weer heeft er aan bijgedragen dat de dag voor mij geslaagd verlopen is.


Tim Swart

 

Allereerst nogmaals gefeliciteerd met het jubileum van de website! De verjaardag was een zeer geslaagde dag, hierbij wat impressies daarvan.


Harald Jans

 

Wat was het zaterdag een mooie dag!
En dan bedoel ik niet alleen het mooie weer... :-) De 'alternatieve' groepsfoto is (ook) van Jan van den Breg.
 


Ben Vos


Ik kan alleen maar zeggen het was een wel zeer geslaagde dag.
En Marty van mijn nog vele jaren OV.Boskoop er bij.


Nils Boting


Allereerst wil ik Marty en alle anderen die deze dag mogelijk maakten hartelijk bedanken voor een zeer geslaagde en gezellige dag. Hier zijn mijn foto's van 8/8. De foto van de filmkast van de Citosa 7639 heb ik vanmorgen gemaakt toen ik deze had klaargezet voor een rondrit.


Willem van Laatum


Het was gisteren echt super ik vond het helemaal toppie ik vond leuk om andere mensen te kennen de rond ritten door Delft was helemaal mooi.


Pieter de Vries


Hier een kleine illustratie van wat er op 08-08-2009 te zien was tijdens het heugelijke feit van de site www.openbaarvervoerinboskoop.nl al 10 jaar met een groots succes in de lucht is.


Novioites All in One


We kunnen er heel kort over zijn, het 10 jarig jubileum was een heel geslaagde dag! Een materieelshow, een bezoek aan de tuin van Boskoop. Sfeerproven op de fraaie Markt in Delft. Bezoeken aan Connexxion in Zoetermeer en Delft met koffie en speciaal "10 jaar OViB" gebak.


Minco de Groot

 


Hierbij mijn bijdrage van de excursie 10 jaar OV in Boskoop. Je collega op lijn 182 was 's avonds mij iets te snel af anders had ik hem ook nog kunnen maken met de bus er op bij Leiden Centraal.


Servaes de Vries


 


Jorisjan Hoogduin


Hallo Marty en busvrienden ik heb genoten van de leuke en geslaagde dag mensen ik vind het leuk als mensen mijn nog niet kennen te mailen en te msn en mijn mail


Marcel van der Geugten


Vooral het weerzien met de vele busvrienden was erg leuk maar ook het rondje rijden in een lesbus was 1 van de hoogtepunten en dan vooral door de vraag wanneer ik kon beginnen als buschauffeur want ik bleek talent te hebben :-)


Ton Oostenrijk


Hier een kleine bijdrage van een fotoreportage van gisteren waarvan een paar foto's van onze Jan in actie
in een zeer geslaagde dag


Remco Floors


Hey Marty en alle busfreaks, Ik vond het heel erg gezellig en ik vond het echt een superdag. We begonnen de dag op Schiphol, daar kwam de 1698 aanrijden en gingen vervolgens richting Boskoop.


Patrick van Britsom


 


Robert van der Veeken


Het was een hele geslaagde dag. Het was zeker voortreffelijk.
Mijn favoriete bussen waren er weer. De gezelschap was ook zeer goed in stemming. Het was echt een superdag. Dank je


Kees van der Zwaard


Het was een prachtdag om nog lang aan terug te denken en met deze reclame zul je de 9.999.999 of 10 miljoen hits wel snel bereiken !


Paul van 't Hof


Hier mijn bijdrage van gisteren. Dit is een selectie van al mijn foto's. Als iemand een normaal formaat wil hoeft hij / zij dat maar aan te geven.
Nog vele jaren en tot ziens.


Jan van den Berg


Hier mijn bijdrage van gisteren. Dit is een selectie van al mijn foto's. Als iemand een normaal formaat wil hoeft hij / zij dat maar aan te geven.
Nog vele jaren en tot ziens.


Nick Roestenburg


 


Jack Oosterbosch


 

Het was een hele mooie dag.
Weer was goed.
Bussen waren goed.
En het belangrijkste het gezelschap was zeer goed in stemming.
Was gewoon een super dag vandaag.

Bedankt aan al de mensen die zich hebben in gezet voor dit mogelijk te maken vandaag.


Etienne Tas


 

10 Jaar Openbaar Vervoer in Boskoop
 
08-08-1999 t/m 08-08-2008

 
 
26 December, 2009 / 11:54:38pm

Naam: jana
E-mail Adres: jana.16@hccnet.nl
Bericht: En nog veeeeeele jaren.....Op een site die voor eenieder van alles wat biedt. Vooral eenheid, beroepsmatig of liefhebber. Eenheid die op het gebied van het dagelijks openbaar vervoer tussen overheid, stadsregio's, ov.regio's en vervoersmaatschappijen nog steeds ontbreekt. Maar ja, daar zitten de 'cijferneukerjes'
 
26 December, 2009 / 10:11:14pm

Naam: Jo Janssen
E-mail Adres: j.janssen940@upcmail.nl
Bericht: Proficiat met jullie 10 jarig bestaan.
Ik geniet er iedere dag weer van.
Goede reportage's en fotos.
Verder een gezond en schade vrij jaar 2010.
Succes.
 
25 December, 2009 / 11:46:06pm

Naam: Wijnand Klaver
E-mail Adres: wijnand@klavierles.nl
Bericht: Hoi Marty, ook van mij van harte met het 10 jarig bestaan van DE bussite van Nederland.
19 December, 2009 / 09:17:35pm

Naam: Henny Tuite
E-mail Adres: hekatu@casema.nl
Bericht: Van Harte met je 10 jaar OV, nog niemand is het volgens mij gelukt om een site zo lang te beheren, ga zo door en van mij mag je er nog voorlopig 15 bij hebben, het ga je goed en toi toi toi
17 December, 2009 / 03:45:37pm

Naam: N.J.Terstegen
E-mail Adres: Gompy1@casema.nl
Bericht: Ga zo door. Doe er nog maar minstens 10 jaar bij. Gefeliciteerd.
30 August, 2009 / 07:16:19am

Naam: Nadine
E-mail Adres: n.v.rozeman@gmail.com
Bericht: Hartelijk gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan van de website openbaarvervoerinboskoop.nl
22 August, 2009 / 09:29:10am

Naam: andries schreur
E-mail Adres: a.schreur2@chello.nl
Bericht: dit is een mooie website van alle bussen die je hebt,maar die heb
ik vroeger ook meegemaakt en er in gezeten en gereisd,dus ga zo door met
deze verzameling en misschien krijg ik ook wel foto,s om er wallpapers van
te gebruiken. groetjes uit amsterdam van andries schreur
 
13 August, 2009 / 10:33:46am

Naam: Aad Olijerhoek
E-mail Adres: almoco@casema.nl
Bericht: Mooie mijlpaal Mart, misschien wat laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd. Veel succes in de toekomst. Gr Aad
11 August, 2009 / 08:55:57pm

Naam: Peter Moonen en Marcel Lagcher
E-mail Adres: heiligharn@hotmail.com
Bericht: Wij willen jullie feliciteren met het 10 jaar bestaan van jullie werk, Ga zo door we genieten er nog steeds van,
We wenden je Gods zegen op jullie werk.
Groetjes van Peter en Marcel
10 August, 2009 / 11:09:44pm

Naam: Joop van Dam
E-mail Adres: jjcvdam@gmail.com
Bericht: Marty,je site blijft elke keer weer een bezoek waard. Blijf vooral doorgaan..........
10 August, 2009 / 09:41:31pm

Naam: Peter Moonen en Marcel Lagcher
E-mail Adres: heiligharn@hotmail.com
Bericht: We willen je feliciteren met 10 jaar bestaan en hoop nog langer kunnen genieten van je werk, We wensen je Gods zegen op je werk, we genieten nog steeds er van.
Groetjes Peter en Marcel.
09 August, 2009 / 11:49:51pm

Naam: Je kleine broertje
E-mail Adres: patjehhhhh10@hotmail.com
Bericht: Hoi broertje

Wou je even feliciteren met je 10 jarig jubileum, van harte kerel met deze mooie site.

Ga zo door
Groetjes en veel geluk

Patrick van der pijl (kleine pijltje)
Dat ik afgelopen zaterdag nog de kans kreeg om met Jaap in de lesbus te rijden, vond ik helemaal prachtig.

Het verhaal met de lesbus is ook bijzonder: Ik was in de eerste groep ingedeeld. De eerste rijder was een jongeman, die wel zijn busrijbewijs heeft, maar iets te weinig zelfvertrouwen heeft om bus te rijden. Hij mocht direct beginnen zodat Jaap meer tijd had om zaken aan mij en de anderen uit te leggen. Jaap had grofweg een route doorgekregen, maar hij was terplekke niet bekend.
Daar kwam ik achter toen Jaap twijfelde waar hij linksaf moest. Ik vroeg Jaap de route met straatnamen, maar die had hij niet. Ik vertelde hem dat ik een dorp verder woonde en in Delft behoorlijk de weg weet. We konden in ieder geval niet verdwalen....
Jaap dirigeerde de rijder naar een smalle weg. Komt dat ergens uit? Nou Jaap, het is de route van Connexxionlijn 128 dus dan moet het kunnen. De weg werd erg bochtig en liep langs de 30-km zones met drempels. Het was echt de bedoeling de hoofdweg aan te houden, want niemand had trek in de drempels of erger nog: woonerven, keren of achteruit. Toen was de volgende aan de beurt. Jaap zei: nou Martin ga jij nu rijden, naar de vestiging, jij weet de route.
De bus stond bij een bushalte waarbij direct een 90 graden bocht naar rechts genomen moest worden. Ik wist allemaal niet waar ik kijken moest.
De tegemoet komende lijnbus wel, die zag een wiel gedeeltelijk over de stoep gaan, de bus schudden en iets te laat terugsturen. Die chauffeur moest er erg om lachen natuurlijk, maar het waren mijn eerste meters, dus ik lachte vrolijk mee.
Het was nu helemaal een bijzondere rit. Met de lesinstructeur en zelf de route bepalen. Ik was uiteraard wel zo eerlijk de kortste route naar de Schieweg te nemen en ben een hele ervaring rijker.
Jaap vond het wel een leuke route, want ook de laatste groep reed
hetzelfde rondje. (toen was ik als passagier meegegaan omdat ik het zo leuk vond)

Marty, ik wil je nogmaals bedanken voor de hele leuke en originele dag.

Groeten, Martin Helderman
10 August, 2009 / 11:52:55pm

Naam: edwin
E-mail Adres: edma.kra@gmail.com
Bericht: nog gefeliciteerd met je 10 jarig bestaan van ov Boskoop ga zo door nog minstens 10 jaar.
Bedankt voor alles.
09 August, 2009 / 10:58:44pm

Naam: Pim Diekstra
E-mail Adres: pim_bussen@hotmail.com
Bericht: Marty,

even snel vanuit Zeeland waar ik intensieve arbeid uitvoer bij Jan op de bus ook mijn felicitaties. Ga zo door Mart! Als ik alles zo lees moet het een geweldige excursie zijn geweest.

Groetjes Pim
09 August, 2009 / 09:23:21pm

Naam: Sjors
E-mail Adres: sjors_vitesse@hotmail.com
Bericht: Hallo Mart,

van harte gefeliciteerd met het 10 jarige jublieum van je (geweldige) site! elke dag even kijken wat er speelt in de nederlandse ov wereld. op naar de 20 jaar!

Sjors
09 August, 2009 / 09:18:41pm

Naam: Alex Sloor
E-mail Adres: c.sloot01@quicknet.nl
Bericht: hallo Marty van harte gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van de website.

Buurtbus vereniging Bergen(NH)
09 August, 2009 / 08:36:14pm

Naam: Adri Cordemans
E-mail Adres: a.cordemans@live.nl
Bericht: Mooie mijlpaal, mooie site, ga zo nog maar door een jaartje of 10.
Gefeliciteerd!!
09 August, 2009 / 08:08:02pm

Naam: Peter Brok
E-mail Adres: pmac@kpnplanet.nl
Bericht: Mart en natuurlijk iedereen die hier zijn bijdrage levert,gefeliciteerd met deze mijlpaal en ga door zou ik zeggen.
Ik en vele anderen hebben dagelijks plezier van deze site.
Echt geweldig.
09 August, 2009 / 08:01:28pm

Naam: raymond heuts
E-mail Adres: raymond.heuts1@wanadoo.nl
Bericht: he martie en andere mensen achter de schermen

van harte gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van deze geweldige site en nog 10 jaar volhouden mistens nu he

gtoetjes raymond heuts
09 August, 2009 / 07:03:17pm

Naam: Wilfried Leune
E-mail Adres: wleune@hotmail.com
Bericht: Marty van Harte met deze mijlpaal, 10 jaar inzet voor een prachtige website, dat is een
lintje waard, nogmaals Proficiat.
09 August, 2009 / 06:33:15pm

Naam: Michael Niehoff
E-mail Adres: mj.niehoff@yahoo.com
Bericht: Hallo Mart,

gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van de website! Echt klasse en ga zo door! Helaas ben ik op vakantie maar ik had er graag bij willen zijn! Tot horens maar weer en groetjes uit Duitsland!

Michael Niehoff (Grüninger, Gerstetten)
09 August, 2009 / 06:12:13pm

Naam: Melvin Fer
E-mail Adres: melvin079@gmail.com
Bericht: Hoi Marty, Gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan van je site! Al een geruime tijd als startpagina.
De dag zelf was helemaal fantastich en goed georganiseerd! Dat we nog lang van je site mogen genieten!

Greets,

Melvin Fer
09 August, 2009 / 05:41:30pm

Naam: m.v.d.goot
E-mail Adres: mvdg@HETNET.NL
Bericht: OP NAAR DE VOLGENDE 10 JAAR.
09 August, 2009 / 05:09:58pm

Naam: Ed Koelewijn
E-mail Adres: tatler-burgess@planet.nl
Bericht: Beste Marty,

ook van mijn kant van harte gelukgewenst met het tweede lustrum van jouw zo succesvolle website. Ik ben blij dat ik er zo af en toe een bijdrage aan kan geven en hoop dat nog lang te kunnen blijven doen. Daarbij blijf ik met alle andere busvrienden afhankelijk van jou als geïnspireerd webmaster, maar zolang er bussen zijn is inspiratie, dus op naar de volgende 5 jaar. Ik had er gisteren graag bij willen zijn, maar ben net teruggekomen van mijn vakantie in de VS, vandaar. Zo te zien hebben jullie het leuk gehad.

Met vriendelijke (buurt)busgroeten,

Ed Koelewijn
09 August, 2009 / 05:02:05pm

Naam: Gerard
E-mail Adres: gerard.berendsen@hotmail.com
Bericht: Een vette 10 voor de site en diep respect voor tijd en moeite die er ingestopt worden.

Van harte gefeliciteerd met de 10 jaar.

Gerard
09 August, 2009 / 04:49:33pm

Naam: Eric
E-mail Adres: eric_meijer@live.nl
Bericht: Wat een geweldige site, en gefeliciteerd met het 10 jarige bestaan.

Gtoetjes Eric (chauffeur GVU)
09 August, 2009 / 04:08:24pm

Naam: Jan Mekkes
E-mail Adres: janmekkes@online.nl
Bericht: Mart, van harte gefeliciteerd met 10 jaar OV in Boskoop. Het is nog steeds een fantastische site voor iedereen die het in het OV werkt en/of het OV een warm hart toe draagt. Hopelijk is het jou en degenen die je erbij assisteren gegeven nog 10 jaar hieraan toe te voegen. Veel succes
09 August, 2009 / 03:33:53pm

Naam: marcel menting
E-mail Adres: m.menting@casema.nl
Bericht: Dag Marty,

Erg leuk om te lezen dat er zoveel te toen valt rond het thema bus. En alhoewel de oude stalling in Boskoop er wat droevig bij staat is de website springlevend. Proficiat en ik blijft regelmatig het nieuws volgen. Ga zo door!! Marcel/alias de schoolmeester
09 August, 2009 / 02:30:52pm

Naam: aig
E-mail Adres: aigbaas@hotmail.com
Bericht: hey opa  gefeliciteerd met alweer 10 jaaar!!!!! ov in boskoop
 
09 August, 2009 / 02:07:40pm

Naam: Caspar Uil
E-mail Adres: caspar.uil@hccnet.nl
Bericht: Van harte gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan van OV in Boskoop! Ga zo door de volgende 10, 20, 30 jaar!!
09 August, 2009 / 02:08:16pm

Naam: Jeroen
E-mail Adres: jeroenmelis@hotmail.com
Bericht: Gefeliciteerd met je 10 jarig bestaan van de website. Ik ben een trouwe lezer en kom elke dag wel een keer voorbij om de laatste nieuwtjes foto's en polls te bekijken, ga zo door, op naar het 25 jarig bestaan.
09 August, 2009 / 01:48:28pm

Naam: Ruud
E-mail Adres: R.Schiffelers@ziggo.nl
Bericht: gefeliciteerd marty , Ik ga in mijn vakanties foto's klikken voor je , is alweer een tijdje geleden , heb weinig tijd , maar is nog steeds hobby. succes met je site. Groetjes Ruud
09 August, 2009 / 01:31:25pm

Naam: Matthijs
E-mail Adres: matthijs60@hotmail.com
Bericht: Hoi Marty, gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van je prachtige site! Ga zo nog maar heel wat jaartjes door. Ik geniet ervan.
09 August, 2009 / 01:04:14pm

Naam: René
E-mail Adres: fam.troika@ziggo.nl
Bericht: Van harte gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van deze leuke site ga nog jaren er mee door.
09 August, 2009 / 12:08:55pm

Naam: Arthur Akkermans
E-mail Adres: arthur156_nl@yahoo.com
Bericht: Van harte gefeliciteerd. OP naar het Zilveren Jubileum. Of krijgen we met je Koperen Feest ook weer een verrassing?
Jammer dat ik in Luxembourg zat, anders had ik het festijn graag meegemaakt.
Busfotoos zat gemaakt in dat kleine landje.

Groeten aan jou en aan allen.
09 August, 2009 / 11:45:28am

Naam: Tim Swart
E-mail Adres: timswartov@yahoo.co.uk
Bericht: 10 jaar OV in Boskoop! Een hele prestatie en aan de opkomst van gisteren te zien ben jij niet de enige die ervan geniet. Het is hét middelpunt van busminnend Nederland geworden en de ruim 7 miljoen bezoekers zijn daar het schitterende bewijs van. Ga zo door en op naar de volgende tien!

Groet
Tim Swart
09 August, 2009 / 11:23:02am

Naam: Busbriefbode
E-mail Adres: kameleon@ziggo.nl
Bericht: We hebben het beleefd vriend! Het was een topdag dankzij jouw voortreffelijke voorbereidingen, de steun van je naasten, de enthousiaste deelnemers, de 'hulptroepen', het weer enz. enz.
Als je weer eens wat bedenkt, kun je op mijn steun rekenen maar de eerste (ere)plaats is voor de webpagina die voor zoveel mensen dagelijks een rustpunt is. Hou vol, ga door en veel succes.
09 August, 2009 / 11:16:20am

Naam: Jeroen Veldman
E-mail Adres: jeroenveldman1274@gmail.com
Bericht: Marty,

Gefeliciteerd met het 10 jarige bestaan van deze prachtige site! Ik kijk dagelijks meerdere malen op deze geweldige site. Ik wens je nog veel succes met OV in Boskoop.

Groetjes,

Jeroen Veldman
09 August, 2009 / 11:15:36am

Naam: Jeroen Divendal
E-mail Adres: jeroendivendal@hotmail.com
Bericht: Hallo Marty,

Fantastische dag gehad gisteren.
Ook het weer zat gelukkig mee.
Wens je heel veel succes met het voortzetten van je site. Dat we nog maar lang mogen genieten van de fotoreportages en al het andere moois op je site.

Groet,

Dibodo
09 August, 2009 / 10:49:38am

Naam: rene havez (GVB Amsterdam)
E-mail Adres: cxx@casema.nl
Bericht: Mart,
van harte nog!!!
het is en blijft een geweldige site!
HULDE
helaas kon ik er gisteren niet bij zijn.
 
09 August, 2009 / 10:28:23am

Naam: gerrit-jan
E-mail Adres: gerritjanmundi@live.nl
Bericht: van harte gefeliciteerd met dit bestaan van de site ik ben helemaal gek van bussen
09 August, 2009 / 09:42:30am

Naam: Cor Nap
E-mail Adres: pico35@gmail.com
Bericht: Van harte gefeliciteerd met het 10 jaar bestaan van je site, ga zo door.
09 August, 2009 / 08:57:38am

Naam: Jaap Schreur
E-mail Adres: j.schreur@tiscali.nl
Bericht: Goedemorgen O.V.Boscoop
Wat een tijd 10 jaar deze site.Ik kijk er dagelijks op.Er zijn al vele site's ter ziele gegaan,wij hopen allemaal dat deze zeker de 25 jaar zal beleven.
Van Harte met je 10 jaar o.v.boscoop.
Gr.Jaap Schreur
09 August, 2009 / 08:44:26am

Naam: Gerard Reijman
E-mail Adres: gerard@reijman.tk
Bericht: Hoi Marty,
Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van je site, en dat er nog vele jaren mogen volgen.
09 August, 2009 / 03:08:32am

Naam: Delano Markus
E-mail Adres: newofyles2@yahoo.co.uk
Bericht: Op naar de 20 jaar! Keep the good work up!
09 August, 2009 / 01:16:00am

Naam: harold van Os
E-mail Adres: haroldvanos@live.nl
Bericht: Hoi hoi Marty.
Ook ik feliciteer jou met het 10jarig bestaan van Ovib,hoop dat de 8e augustus je nog lang mag heugen als een onvergetelijke dag!! en ga zo door met je geweldig goeie site die ik dagelijks bezoek !!
Groeten Harold v Os
Chauffeur Veolia Transport Waalwijk
09 August, 2009 / 01:14:30am

Naam: Nico
E-mail Adres: nico_462@hotmail.com
Bericht: Beste Marty,

Ik wil je feleciteren met het 10-jarig bestaan van de website. Daar moet nog minstens 15 jaar bij.

Op naar de 25 jaar van OViB

Groetjes uit noord-holland.

Nico.
 
09 August, 2009 / 12:20:55am

Naam: Stefan van de Laar - van Goch
E-mail Adres: stefan@svangoch.se
Bericht: Hoi Mart, van harte gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan van je site. Ik vond het jammer, dat ik er vandaag (zaterdag) niet bij kon zijn maar ben wel blij, dat jullie mooi weer hadden. Verder hoop ik, dat je het nog minimaal 10 jaar volhoudt en ik zal trachten, regelmatig nieuws van Veolia Delft naar je toe te sturen.

Groetjes,

Stefan (www.svangoch.se)
09 August, 2009 / 12:20:08am

Naam: Daniël Bleumink
E-mail Adres: info@ovronddordt.nl
Bericht: Tjonge, 10 jaar OV in Boskoop alweer... wat gaat het hard. Kan me bijna niet meer voorstellen dat ik tien jaar geleden nog nieteens echt intensief met het OV bezig was, da's pas twee jaar later gekomen en mede door deze site gegroeid tot wat het nu is!

Van harte gefeliciteerd met het jubileum en plak er gerust nog 10 jaar aan vast!
08 August, 2009 / 11:58:55pm

Naam: mike
E-mail Adres: mike@familiepoolman.nl
Bericht: ik hoop dat julie nog vele jaren verder gaan ik kijk elke dag op julie site super site
 
08 August, 2009 / 11:02:00pm

Naam: Joël Roza
E-mail Adres: rozasvd@live.nl
Bericht: Hallo Marty,
Nog gefeliciteerd met je 10e verjaardag van je site. Daar zou ik met mijn DordtseOvSite nog niet aan kunnen tippen...
Hoe je het wendt of keer, elke dag een bezoekje op OViB goudwaard.

met Dordtse groeten, Joël
08 August, 2009 / 10:44:03pm

Naam: Mitchel en René van Lier
E-mail Adres: r.l.van.lier@hccnet.nl
Bericht: Hoi Marty,

Tot op heden hebben wij elkaar nooit echt ontmoet, maar regelmatig bezoeken wij, ondergetekende en vooral mijn zoon Mitchel van 7 jaar, jouw website en blijven o aardig opde hoogte bij de veranderingen in Busland Nederland.
Van Harte gefeliciteerd met dit eerste decimale jubileum en hopenlijk nog tientallen jaren meer.

Groetjes René(bestuurder GVB-tram 5) en zoontje Mitchel.
08 August, 2009 / 10:26:44pm

Naam: Harmen Vos
E-mail Adres: harmen_vos@hotmail.com
Bericht: Alweer 10 jaar Marty gefeliciteerd 5 jaar later zit je alweer op een kwart

Groeten Harmen je forummaster
08 August, 2009 / 10:11:43pm

Naam: Marthijn Wensink
E-mail Adres: mwivs8@xs4all.nl
Bericht: Er gaat bijna geen dag voorbij zonder 'Openbaar Vervoer in Boskoop'!
Ga zo door!
Marthijn
08 August, 2009 / 10:02:48pm

Naam: Leo Peeters
E-mail Adres: lep_peeters@online.nl
Bericht: Proficiat met het 10 jarig jubileum ik geniet sinds een jaar of twee pas van de site maar heb er nog dagelijks plezier van.
Graag nog zeker 10 jaar zo door gaan.BEDANKT
08 August, 2009 / 09:57:29pm

Naam: Chris Scheepstra
E-mail Adres: strandbus@planet.nl
Bericht: Goedenavond,

Van harte proviciat met de 10 jarige mijlpaal.
 

Mvgr: Chris Scheepstra
      Westbank V.O.F.
      Terschelling
08 August, 2009 / 09:48:25pm

Naam: Jeroen Tijm
E-mail Adres: info@buurtbus411.nl
Bericht: Mart,
Gefeliciteerd met al weer 10 jaar OV in Boskoop. Ga zo door, ik bezoek je site iedere dag en dat hoop ik nog heel lang te kunnen doen.

Groeten uit Sint Maarten van Jeroen Tijm
08 August, 2009 / 09:46:29pm

Naam: Dominique Wezemer
E-mail Adres: dominique2237@hotmail.com
Bericht: beste marty,

Van harte met het 10-jarig bestaan van ovin boskoop. En nu op naar de volgende jaren. Met veel mooie foto`s enzovoort.

Groetjes Dominique Wezemer
08 August, 2009 / 09:39:11pm

Naam: willem
E-mail Adres: willemvanlaatum@hotmail.com
Bericht: marty

bedankt voor deze mooi dag zeker om dag nog eens keer over doen ik vond super met marcel en iedereen die er was echt waar toppie
gr willem
08 August, 2009 / 09:23:34pm

Naam: Hans van der Bruggen
E-mail Adres: wsvwiego@gmail.com
Bericht: Beste Marty,

Van harte gefeliciteerd met het 10-jarig jubileum van je site. Tot mijn spijt kon ik geen gebruik maken van het aanbod van de busrit. Vandaag is namelijk mijn 36-jarige trouwdag. Dat er voor ons allen nog vele mogen volgen.
08 August, 2009 / 09:14:23pm

Naam: Remy den Hartog
E-mail Adres: remydenhartog@gmail.com
Bericht: Hoi Marty

Ik had beloofd niks te doen maar ik hoop dat je toch veel plezier hebt de komende weken aan de 8563, toch nog wat napret van een leuke dag vandaag!

Op naar de volgende 10 jaar! Van harte!

Groetjes Remy
08 August, 2009 / 09:06:45pm

Naam: Arjan en Andre
E-mail Adres: arjanoverbeek@hotmail.com
Bericht: Hoi Marty,

Gefeliciteerd met het 10-jarig jubileum van je geweldige site. Hopelijk ga je er nog lang mee door en is je excursie vandaag een geslaagde en onvergetelijke dag geworden.

groetjes

Arjan
08 August, 2009 / 09:01:42pm

Naam: Mike Groen
E-mail Adres: mikegroen@planet.nl
Bericht: Van Harte Gefeliciteerd met jullie 10 jarige.
Jubileium leuke site wens jullie een mooie 15 jaar tegemoet 25 ov, boskoop, Ook heb ik nog een compliment te melden. Deze gaat van harte uit naar Eric Kanters ( Werkgroep Brabant ) hem heb ik vorigeweek nog een leuk geschenk geschonken en nog wat gezegd. toffe man uit VEGHEL. mag hopen dat hij dit lang vol houd.
Anders heeft m'n een probleem bij de groep. Leuke gasten daarbij zijn theo en niet te vergeten Spephan ik ziet de gij binnenkort.
Verder ga zo door op deze site en wens iedereen al het goede wat men maar wensen kan.
Met Vriendelijke Groet, Mike Groen 
08 August, 2009 / 08:42:42pm

Naam: PV Dutchline
E-mail Adres: dennis.vondeling@tiscali.nl
Bericht: Beste Mart,

Namens het gehele bestuur van de PV Dutchline feliciteren we je met het 10 jarig bestaan van je prachtige site.
Ga zo door!!!
Groetjes,
Gerdien, Johan, Ton, Wim, Eugene, Matthijs en Dennis
08 August, 2009 / 08:38:04pm

Naam: Rein
E-mail Adres: reina_zonneveld@hotmail.com
Bericht: Mart,

van harte gefeliciteerd met de website.
op naar de 15 jaar!!!!

Groeten Rein Zonneveld
08 August, 2009 / 08:29:57pm

Naam: Hans Jagers
E-mail Adres: hansjagerstransport@ziggo.nl
Bericht: Hoi Marty,

Gefeliciteerd met jullie 10 jarig bestaan!
Vind het een super site, en kijk er regelmatig op.
Ga zo door!

Groetjes, Hans Jagers
08 August, 2009 / 08:24:29pm

Naam: Dennis Vondeling
E-mail Adres: dennis.vondeling@tiscali.nl
Bericht: He Mart vriend,

Van harte gefeliciteerd met je 10e verjaardag!
Prachtig je nieuwe logo, ik zag hem  net op de 8563 staan die over de BBS singel scheurde, echt een heel mooi gezicht.
Ga zo door met je topsite!!!
Groetjes,
Dennis
08 August, 2009 / 07:44:56pm

Naam: Uco van Oorschot
E-mail Adres: ucovanoorschot@gmail.com
Bericht: hoi Marty
                  
Hartelijk Gefeliciteerd!!!!!
Met het 10 jarige bestaan met de site
Het is de beste site die ik ken!!! ;)

Groetjes Uco van Oorschot
(Jeugd ov ambassadeur van Fryslân)
08 August, 2009 / 07:44:28pm

Naam: Jo Janssen
E-mail Adres: j.janssen940@upcmail.nl
Bericht: Proficiat met het behalen van jullie 10 jarig bestaan.
Dit kunnen niet veet websites zeggen.
Hij is steengoed en ga zo door.
PROFICIAT succes
08 August, 2009 / 07:42:19pm

Naam: Ruud
E-mail Adres: postmaster@zwitserse-postbus.nl
Bericht: hoi Marty van harte man met het 10 jarig bestaan! Geweldig hoe die site van jou er altijd uitziet en actuele informatie en fraaie foto's bevat. Ook dank aan al die medewerkers die er voor zorgen dat het allemaal zo mooi is! Ik hoop dat jullie een fijne dag hebben gehad vandaag hetw eer was in ieder geval goed en nu op naar de 25 jaar!
groeten uit Pijnacker
08 August, 2009 / 07:41:52pm

Naam: paul van 't hof
E-mail Adres: paul_vanthof@hotmail.com
Bericht: marti, bedankt voor de gezellige dag,ik vind het geweldig om weer eens in twee van die oldtimers gezeten te hebben en het was helemaal toppie dat ik mezelf met de lesbus op station alexander kon afzetten, met dank aan de instructeur (jaap geloof ik)
08 August, 2009 / 07:27:29pm

Naam: Jan Dieterich
E-mail Adres: retjan@gmail.com
Bericht: 10 JAAR alweer!!!!!, goh over virneden gesproken  Mart, ja die hebben we er zeker bij.
de beste slogan is en blijft bij mij BOSKOOP WEET WAT MENSEN BEWEEGT en daar hoop ik ook nog jaren van te genieten.
Uiteraard van harte gefeliciteerd aan Marty en zijn team, maar ook aan alle hobbisten en dat we nog heeeeeeeeeeeeeeel veel fotos voorbij mogen zien gaan.
Marty bedankt

Groeten
Jan Dieterich
08 August, 2009 / 07:25:09pm

Naam: Erik-Jan Zuidberg
E-mail Adres: erikjanzuidberg@hotmail.com
Bericht: Hallo Mart langs deze weg wil ik je feliciteren met het 10 jarig bestaan van je website ga vooral zo door
08 August, 2009 / 07:21:54pm

Naam: Francois Keizer
E-mail Adres: Francois.keijzer@telenet.be
Bericht: Beste Marty

Helaas kon ik er vandaag niet bij zijn, omdat ik vandaag mijn verjaardag vier op 08-08! Dus wij hebben op dezelfde dag altijd iets te vieren ;-) jij proficiat met het 10 jarig bestaan van de site!! Hopelijk komen er minsten nog evenveel bij, want dit is de topsite onder de bussite´s!!!!

Groetjes

Francois Keizer
08 August, 2009 / 07:13:46pm

Naam: Peter van der Meer
E-mail Adres: paulienenpeter@casema.nl
Bericht: Hoi Marty. Van harte GEFELICITEERD met je tienjarig bestaan van ovib. Ik ben een chauffeur uit Nieuwegein en bekijk dagelijks je website. Ga vooral zo door. Groetjes namens de vestiging Nieuwegein!!!!!
08 August, 2009 / 07:06:37pm

Naam: Dion
E-mail Adres: dionvanachteren@hotmail.com
Bericht: Heey,

Gefeliciteerd met het 10jarig bestaan van deze site. Ik mag graag elke dag op deze site zijn. Voor de Laatste nieuws en foto's. Ik kom hier zo'n 2,5 jaar en vind het nog steeds heel erg leuk.

Dion.
08 August, 2009 / 07:06:26pm

Naam: Wijnand Keesmaat
E-mail Adres: wijnand.keesmaat@xs4all.nl
Bericht: Hallo Mart en Mar,

Heel, heel erg hartelijk gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal. Het is inderdaad wat je zelf al schrijft: 'waar zouden we zijn zonder openbaarvervoerinboskoop'!! Nou volgens mij 'Nergens', want is je site een niet meer te missen bron van informatie geworden de laatste 10 jaar. Ik hoop er met je 15 jarig jubileum ook bij te kunnen zijn. Blijf ik intussen gewoon met enige regelmaat mijn foto's aan je toesturen. Ook Mar gefeliciteerd met dit jubileum.

groeten van Wijnand Keesmaat en familie.
08 August, 2009 / 07:02:02pm

Naam: Piet van Harten
E-mail Adres: pietvharten@hotmail.com
Bericht: Een schitterend jubileum van een schitterende website. Veel mensen hebben hier veel plezier aan. Ga zo door. Gefeliciteerd.
08 August, 2009 / 07:01:56pm

Naam: Wim Vink
E-mail Adres: wipama@versatel.nl
Bericht: Ook namens mij van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal. op naar de volgende 10 jaar.
08 August, 2009 / 07:00:07pm

Naam: Jasper
E-mail Adres: Black-Out@live.nl
Bericht: HIEP, HIEP, HOERAAAAAAAAAAAA
voor ov in boskoop.nl
ga zo door de site wordt beter en beter
08 August, 2009 / 06:59:14pm

Naam: Dominique Mulder
E-mail Adres: d.mulder1823@ziggo.nl
Bericht: Hoi Mart,

Van harte gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van je website. Op naar de 25 jaar!!

Groeten,

Dominique Mulder
08 August, 2009 / 06:56:01pm

Naam: Fred Menge
E-mail Adres: RETbuzz@gmail.com
Bericht: Als RET chauffeur en rechtgeaarde autobusliefhebber feliciteer ik iedereen die aan deze website een bijdrage levert een fijne verjaardag toe, en op naar de 20 zou ik zo zeggen.

Vriendelijke groet, Fred Menge, Oud Beijerland.
08 August, 2009 / 06:47:53pm

Naam: Hans Heesterbeek/ex BBA
E-mail Adres: jheesterbeek@scarlet.nl
Bericht: Van Harte Gefeliciteert.
Ik vind alles heel mooi.
Houwen zo.
08 August, 2009 / 06:33:27pm

Naam: Simon
E-mail Adres: sbruggeling@gmail.com
Bericht: Van harte gefeliciteerd met het 10 jarig jubileum!
Ga zo door en graag nog minimaal 10 jaar erbij!

Simon
08 August, 2009 / 06:18:54pm

Naam: René Mulder
E-mail Adres: r_.mulder@quicknet.nl
Bericht: Hoi Marty,

Super dat OV in Boskoop 10 jaar bestaat! Gefeliciteerd! Op naar de volgende 10 jaar met vele prachtige reportages op deze superwebsite. Dagelijks kijk ik er met veel plezier op.

Groetjes René Mulder
Volendam
08 August, 2009 / 06:11:58pm

Naam: aad deventer
E-mail Adres: adeventer@home.nl
Bericht: marty van harte gefeliciteerd met dit jubileum, wens dat je we nog lang van deze site mogen genieten
groet aad
08 August, 2009 / 06:01:11pm

Naam: Eelke-Hendrik
E-mail Adres: ehh.arriva@gmail.com
Bericht: Van Harte Gefeliciteerd met de 10e verjaardag van de mooie website OViB.

Ga zo door en we houden het in de gaten hier.

Groet'n uit het Noorden van het Land
Eelke-Hendrik Helmholt
08 August, 2009 / 06:00:21pm

Naam: Wouter Verhey
E-mail Adres: w.verhey@vdlbuscoach.com
Bericht: Beste Mart,

Namens Nederlands enige en beste openbaar vervoerbussenfabriek VDL Bus & Coach, met de ultrazuinige en schone VDL Ambassador en de schitterende low-floor VDL Citea in ons midden, feliciteren wij je van harte met het tien jarig bestaan van je website.

Wij allen halen hier dagelijks veel informatie vanaf en verwijzen elkaar ook regelmatig naar de kreet: "het stond op OVinBoskoop punt NL".

Dank daarvoor en nog vele jaren!

Met vriendelijke groet,
VDL Bus & Coach

Wouter Verhey
salesmanager openbaar vervoer Nederland
08 August, 2009 / 05:57:29pm

Naam: sietse postma
E-mail Adres: s.postme@26chello.nl
Bericht: van harte gefeliciteerd met het 10 Jarig jubileum, en op naar de 25 jaar.
Groetjes uit buitenpost
08 August, 2009 / 05:50:53pm

Naam: Bastiaan Luytjes
E-mail Adres: bastiaan.luytjes@planet.nl
Bericht: Hallo Mart,

Ik wil je van harte feliciteren met het 10 jarige bestaan van de site! Ik bezoek de site regelmatig. Mede door OV in Boskoop is mijn interesse in bussen gestegen. Ik hoop dat deze site nog jaren zal voortbestaan.

Groeten,

Bastiaan
08 August, 2009 / 05:47:19pm

Naam: John Windau
E-mail Adres: t.windu@chello.nl
Bericht: Mart,

Van Harte Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van OV in Boskoop, nu op naar de 25 jaar ;-) Ga zo door, het is elke dag weer leuk om je site te bezoeken.
Groet, John Windau, ex collega Delft/Zoetermeer
08 August, 2009 / 04:59:03pm

Naam: wim verkerk
E-mail Adres: w.verkerk@casema.nl
Bericht: Hartelijk gefeliciteerd met jullie tien jarig bestaan sinds een paar maanden jullie site ondekt erg leuk en elke dag wel wat nieuws ga zo door en opweg naar de volgende tien jaar succes
08 August, 2009 / 04:33:48pm

Naam: Sonny Tanahatoe
E-mail Adres: nieuwnickerie1980@hotmail.com
Bericht: Hey Marty , Ik felicitteer voor OV in Boskoop 10 jaar en misschien deze weekend nog wat foto's maken of volgende weekend maar welke emailadres moet ik die foto's insturen ? Naar het oude emailadres of het nieuwe adres ? Groet Sonny Tanahatoe
08 August, 2009 / 04:16:22pm

Naam: Henk Meelen
E-mail Adres: h.meelen1@chelo.nl
Bericht: Hallo Mart Hartelijk gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van deze mooie pagina,ga zo door.
08 August, 2009 / 02:35:08pm

Naam: Bjorn Boers
E-mail Adres: Bjorn2181@live.nl
Bericht: Van harte gefeliciteert met het 10 jarig bestaan van OVIB en nog vele jaren tegaan!

Ga zo door en dan komt het allemaal goed!

Groetjes Bjorn
08 August, 2009 / 02:34:05pm

Naam: P.E. van Gaart
E-mail Adres: vangaartpe@kpnmail.nl
Bericht: Beste Mart en medewerkers,
Van harte gefeliciteerd met de bereikte mijlpaal. Velen beginnen ergens aan maar houden het niet lang vol. Maar Openbaar Vervoer in Boskoop is een grote uitzondering op deze regel. Ga zo door en ik (76 jaar)hoop het 20ste jubileumjaar nog mee te maken.
Heel veel succes !!!
PvG-Ntp
08 August, 2009 / 02:20:37pm

Naam: Marco en Anneke  en Kees jr uit Surhuisterveen
E-mail Adres: mkanninga@cs.com
Bericht: Hoi Marty,

Van harte gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van je altijd mooie website openbaarvervoer in boskoop.Op naar de 20 jaar zouden we zeggen.

Grt,

Marco en Anneke en Kees jr.
08 August, 2009 / 02:09:05pm

Naam: Robert Sandbrink
E-mail Adres: robertsandbrink@online.nl
Bericht: Marty,
Gefeliciteerd met je tien-jarig jubileum.Ik verheug me elke dag weer in het bekijken van je website. De website haalt heel wat herinneringen bij mij naar boven over het openbaar (bus)vervoer. Ga zo door tot in lengte van jaren.
08 August, 2009 / 01:59:39pm

Naam: J de Koning
E-mail Adres: koning22@caiway.nl
Bericht: Gefeliciteerd met het tienjarig bestaan van de website. Ik raadpleeg deze regelmatig om te zien of er nog nieuwtjes zijn die mij interesseren. Vooral oude foto's uit de jaren 1960 en 1970 hebben m'n interesse. Ik zoek ook al jaren naar meer foto's over het vroegere biusbrdrijf VAGU. Verder ook vooral geïnteresseerd in toeringcars en vooral dubbeldeksbussen.
Ga lekker door en veel succes nog met de website. Ik zal regelmatig kijken.
Jaap de Koning, IJsselstein
08 August, 2009 / 01:56:36pm

Naam: Palle Nilsson
E-mail Adres: p.nilsson1@gmail.com
Bericht: De makers van OV Boskoop van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. 10 jaar OV in Boskoop een site waar ik (en ik weet zeker zeer velen met mij) regelmatig heel veel plezier aan beleven! Mart en medewerkers op naar de volgende 10 jaar!
08 August, 2009 / 01:54:29pm

Naam: Carla Linnenbank
E-mail Adres: klaartje.50@hotmail.com
Bericht: Hallo Marty.Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van de site.Wat een leuke foto,s van collegae, zelfs de Oude gerrit is aanwezig met je aanplakbiljet.Wel nog veel fijne jaren met de site.
08 August, 2009 / 01:52:43pm

Naam: Monique
E-mail Adres: moniqueblom@online.nl
Bericht: hey foppie

gefeliciteerd met je 10 jarig jubileum.
Hopelijk komen er nog vele jaren bij.

Hele leuke dag vandaag, maar dat lukt zeker wel hebben we net al gezien met al die mensen die erbij waren.

Dikke kus uit zoetermeer
Monique, emilio, jarno en tara
08 August, 2009 / 01:51:00pm

Naam: theo
E-mail Adres: de_man_teo@hotmail.com
Bericht: gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van je website marty
08 August, 2009 / 01:50:10pm

Naam: Michel
E-mail Adres: fitgozer@hotmail.com
Bericht: van harte gefeliciteerd met 10 jaar ov in boskoop
08 August, 2009 / 01:38:47pm

Naam: Arjen
E-mail Adres: beroepsstoker.2@mailpuppy.com
Bericht: Van Harte Mart enne op naar de 25 jaar
08 August, 2009 / 01:36:12pm

Naam: ton de jong
E-mail Adres: tonantonius@hotmail.com
Bericht: mart van harte gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van de site en op naar de 25 jaar
ton
08 August, 2009 / 01:25:52pm

Naam: Luc Van Hool
E-mail Adres: lucvanhool@skynet.be
Bericht: Hallo Marty ,

Van harte gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van deze fantastische bussite .
Hopelijk komen er nog vele jaren bij.........nog veel succes !!!!!

Groetjes uit Koningshooikt
Luc
08 August, 2009 / 01:10:35pm

Naam: Danny
E-mail Adres: Danny_verburg@hotmail.com
Bericht: Gefeliciteert met t 10jarig bestaan van de site... deze site bekijk ik nog steeds elke dag voor het laatste nieuws, foto's enzovoort

op naar de 100?

mvg Danny Verburg
08 August, 2009 / 01:01:44pm

Naam: Henk Hindriks
E-mail Adres: h_hindriks64@hotmail.com
Bericht: Mart, van harte gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan. Op naar de honderd! Volg deze site dagelijks en dat al ruim acht jaar. Blijf ook aandacht besteden aan de trouwe MB-200!! Jammer dat deze bussen in het OV niet meer voorkomen. Groet, Henk.
08 August, 2009 / 12:25:28pm

Naam: Terstegen N.J.
E-mail Adres: Gompy1@casema.nl
Bericht: 1.Gefeliciteerd.
2.Graag foto,s plaatsen zonder tekst erdoor.
  Het is erg storend, en niet bruikbaar.
3.Nogmaals proviciat.
08 August, 2009 / 12:18:55pm

Naam: Leo van Lierop
E-mail Adres: leovanlierop@hotmail.com
Bericht: Hallo Marty en andere busfanaten!
Gefeliciteerd met jouw/jullie/onze 10e verjaardag!
Een unicum mogen we wel stellen!
Iets waar anderen wel een puntje aan kunnen zuigen

Nou op naar de 20!

Groeten
08 August, 2009 / 12:04:45pm

Naam: Chris Bouws
E-mail Adres: chrisnwg@gmail.com
Bericht: Mart,
Van Harte gefeliciteerd met het haken van deze mijlpaal! In 10 jaar is OViB uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende websites over het openbaar vervoer. En het is eigenlijk de enige site die ik dagelijks tenminste één keer bezoek . . .
Hartelijke groet en een fijna dag gewenst,
Chris Bouws
Cxx Nieuwegein
08 August, 2009 / 12:01:31pm

Naam: olaf horn
E-mail Adres: OlAf.HORN@HetNet.nL
Bericht: hallo Marty,
van harte gefeliciteerd met 10 jaar ovinboskoop.Ga zo door.En ik blijf je website promoten bij al je collega's van alle ov-bedrijven als ik op reportage ben.
08 August, 2009 / 11:53:27am

Naam: Chris Turksma
E-mail Adres: bluearrow.bussum@gmail.com
Bericht: Beste Mart,

Tien jaar! Da's al een hele tijd. Gefeliciteerd met het jubileum van 'Boskoop', zoals we je site in de volksmond zijn gaan noemen. Die andere bijnaam, die we ook wel eens gebruiken, die zal ik hier niet noemen, omdat je je anders misschien wel oud gaat voelen, hahaha.

Als zeer onregelmatige schrijver van de columns op deze site wil ik ook een ieder bedanken die gereageerd heeft op mijn schrijfsels.

Natuurlijk hoop ik, en velen met mij, dat je er weer een volle 10 jaar tegenaan gaat, in goede gezondheid en met veel vreugde, want ik weet niet of ik mijn dagelijkse bezoek aan je site zou kunnen missen. Het maakt toch deel uit van een dagelijks ritueel, email lezen, daarna Boskoop en daarna de MSN aan. Het is in de afgelopen jaren zo'n dagelijkse gang van zaken geworden.

Dus Mart, en alle anderen achter de schermen, nog veel plezier voor de komende jaren.
Alhoewel ik vandaag door persoonlijke omstandigheden niet bij jullie jubileumrit kan zijn, doe ik iedereen de groeten via deze weg.

Groeten,
Chris Turksma
08 August, 2009 / 11:50:27am

Naam: Henk van Helvoirt
E-mail Adres: hvanhelvoirt@tiscali.nl
Bericht: Proficiat harde doorzetter. Ik schrijf (samen met Ron Dohmen) al meer dan 10 jaar de BBA Veolia rubriek in het blad Wagenparkje en weet hoeveel werk en secuurheid het kost om steeds maar weer een goed eindresultaat te halen. Jij doet dat elke dag en ik kijk ook elke morgen voor ik naar mijn werk ga even op de site voor jouw nieuws. Knap dat je onversaagd door gaat. De kwaliteit is uitstekend en dat het goed gelezen wordt bleek me toen er bij Veolia een buurtbus gestolen werd en ik je verzocht de lezers er na te laten kijken. De bus was binnen een dag teruggevonden. Dus je bent van alle markten thuis, Peter R de Vries kan ook nog wat van jouw oplossend vermogen leren. Dus van ganserharte proficiat met deze bereikte mijlpaal aan jou en degenen die achter je staan. Maak er een fijne dag van en ga nog lang door met OViB, een begrip voor autobusminnend Nederland
08 August, 2009 / 11:30:21am

Naam: Nick Pels
E-mail Adres: nick_pels@hotmail.com
Bericht: Van harte gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan van deze prachtige website!
08 August, 2009 / 11:28:00am

Naam: chiel robijn
E-mail Adres: mrobijn@filternet.nl
Bericht: Waar zijn de bussen van 10 jaar geleden toch gebleven? Denk maar eens aan de 4737 van ZWN groep of de 5211, 5212 van Connexxion, die op Goeree - Overflakkee heel wat kilometertjes gereden hebben. Wat een mooie bussen waren dat. Nu wil ik wel erbij zeggen dat ik de Q-liners van TCR ook wewl prachtig vind qua vormgeving. Maar ja., wat wil je ook anders, want ze doen ons nog een beetje denken aan de 2700 serie van Cobnnexxion. 
08 August, 2009 / 11:27:04am

Naam: Jeroen Muijen
E-mail Adres: jeroentje_82@hotmail.com
Bericht: Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van de site. Ik kijk er altijd met plezier op.
Nog vele jaren met het bestaan.
08 August, 2009 / 11:19:16am

Naam: Sander Lubbers
E-mail Adres: sanlubbers@hotmail.com
Bericht: Hallo Mart en ieder ander die aan OVinBoskoop meewerkt,

Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal die bereikt is! Ik kijk dagelijks met veel plezier op je site, voor de laatste nieuwtjes en foto's. Ga zo nog maar even door !!!!

Groeten,

Sander Lubbers
Collega vestiging Nieuwegein
08 August, 2009 / 11:12:40am

Naam: F.Hoorneman
E-mail Adres: fenno2@zonnet.nl
Bericht: Mart, van harte gefeliciteerd met het 10 jarig jubileum van de site,
ik lees al zo'n 5 jaar mee en haal erg veel info van de site.
Ook leuk dat je een onderdeel van de site gebruikt over buurten met de  buurtbus,
Ik rij zelf op de lijn 515 als vrijwilliger.
Zo ervaar ik zelf hoe openbaar vervoer in de praktijk werkt, op naar de volgende 10 jaar zou ik zeggen.
08 August, 2009 / 11:10:53am

Naam: Dave Keyner
E-mail Adres: dave_8234@hotmail.com
Bericht: van harte geveliciteerd met het tienjarig bestaan van OV in boskoop, op weg naar de volgende 10 jaar :):)
08 August, 2009 / 10:43:34am

Naam: ruud
E-mail Adres: r.kooij8@upcmail.nl
Bericht: mart  van harte  met je 10 jarg  jubileum
en veel  succes met  deze  wereldsite 

hartelijke groet  ruud [ spijkcity]
08 August, 2009 / 10:40:46am

Naam: Maurits Elburg
E-mail Adres: mael@hetnet.nl
Bericht: Hoi Mart.Gefeliciteerd met je mooie website,als oud buschauffeur(syntus)na 41 dienstjaren in de vut,bezoek ik de site elke dag!Groetjes Maurits.
08 August, 2009 / 10:29:45am

Naam: Jeffrey
E-mail Adres: adhd2009@live.nl
Bericht: Mart van harte.
10 jaar alweer nou ik kijk al bijna 10 jaar dus op jouw Page.
Ga a.u.b.nog heeeeeeeeeeeeeel lang door dan blijf ik teminste op de hoogte van ale bussen.
Nogmaals van harte Mart.
Grt Jeffrey
08 August, 2009 / 09:39:47am

Naam: Richard
E-mail Adres: r.booiman@ziggo.nl
Bericht: van harte gefeliciteerd met 10 jaar  bestaan van de site en ik hoop dat er nog zeker 10 jaar bij zullen komen veel s6 met de site  vriendelijke groeten richard
08 August, 2009 / 09:36:43am

Naam: Michael Smit
E-mail Adres: michael_smit55a@hotmail.com
Bericht: Hallo Webmaster

van harte gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van deze mooie website
08 August, 2009 / 09:33:34am

Naam: Henk Keijser
E-mail Adres: hkeijser@ziggo.nl
Bericht: Natuurlijk wil ik alle medewerkers van deze site heel hartelijk feliciteren. En ga zo de komende 10 jaar weer er mee door. Wij genieten er heel veel van. Daarom bedankt voor de afgelopen 10 jaar. Verder succes ermee.
08 August, 2009 / 09:24:01am

Naam: Harald Jans
E-mail Adres: janhof@zonnet.nl
Bericht: Marty,

Van harte gefeliciteerd met de 10e verjaardag van je website!!
Dat we nog vele jaren van openbaarvervoerinboskoop.nl mogen genieten!

Groet,
Harald Jans.
08 August, 2009 / 09:18:05am

Naam: Dion
E-mail Adres: dionvanachteren@hotmail.com
Bericht: Hallo,

Gefeliciteerd met het 10 jarige bestaan van ov in boskoop. Ik kom elke dag op deze site en ik kom hier graag, nu al ongeveer een dik 3 jaar. Hopelijk mag deze site nog lang bestaan.

Toedeloe, van Dion
08 August, 2009 / 09:16:19am

Naam: monique werkman
E-mail Adres: moniquewerkman@live.nl
Bericht: heey pa

van harte gefeliciteerd met je 10 jarige bestaan van de website en dat mensen nog vele jaren mogen genieten van de site en nog heel veel plezier ermee

groetjes mo en ed
08 August, 2009 / 09:11:09am

Naam: Gerrit-Jan Mondria
E-mail Adres: gj.mondria@home.nl
Bericht: Van harte gefelicteerd met je 10 jarige bestaan. en ga zo door met deze geweldige site!!
08 August, 2009 / 08:54:13am

Naam: René Schaap
E-mail Adres: reneschaap-eb@xs4all.nl
Bericht: Van harte gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan. Voor mij is Ov in Boskoop een van de Top sites die ik vrijwel dagelijks bekijk! Jammer dat zulke geweldige sites in deze vorm    (voor zover ik weet) er niet zijn voor trams en treinen.
Ik wens iedereen nog heel veel goede OV in Boskoop  jaren toe!
08 August, 2009 / 08:29:33am

Naam: albert baljé
E-mail Adres: baleijn@kpnplanet.nl
Bericht: hallo Marty,van harte ik vind het een geweldige site en ben ook al zo'n 9 jaar trouwe bezoeker,na eerst het AD te hebben gelezen ga ik altijd naar Boskoop,ondanks dat ik een oud HTMer ben lees ik toch eerst Boskoop,succes verder en nog vele jaren.
albert(Veolia Heerlen)
08 August, 2009 / 08:27:30am

Naam: Ronald Visee
E-mail Adres: fam.visee@ziggo.nl
Bericht: hoi mart ik hou het kort gefeliciteerd
08 August, 2009 / 08:26:40am

Naam: Axel
E-mail Adres: axelmontezinos@ziggo.nl
Bericht: Marty, 10 jaar is omgevlogen, en je mag bere trots zijn op zo'n succesvolle site! het ga je goed en op naar de volgende 10 jaar!
08 August, 2009 / 08:25:12am

Naam: raymond varekamp
E-mail Adres: raymond_varekamp@msn.com
Bericht: Hey marty, van harte gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan van deze site!! dat er nog vele jaren mogen volgen.
M.v.g., raymond varekamp Arriva alblasserdam II
08 August, 2009 / 08:24:55am

Naam: Henk Botter
E-mail Adres: henk-botter@hotmail.com
Bericht: Beste Marty, ik wil jou van harte feliciteren met het 10-jarige bestaan van deze geweldige website.
En ik blijf echt zekers je website bezoeken.
Mocht ik heel toevallig foto's van bussen gemaakt hebben dan zal ik je die zeer zekers mailen.
Groetjes van Henk Botter(de buurman/huisgenoot van Monique)
08 August, 2009 / 08:11:50am

Naam: Erik Kanters
E-mail Adres: erik.kanters-sva@planet.nl
Bericht: Hallo Mart,

allereerst van harte gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan van de site OV in Boskoop! Ik vind het een geweldige prestatie om dagelijks zoveel nieuws en leuke items te vergaren. Mede dankzij deze site hebben we op sommige momenten ook extra hits/bekijks op onze site www.sva-museumbussen.nl waarvoor dank. Ik wens je voor vandaag een hele fijne dag toe; helaas kan ik er vandaag niet bijzijn. Ik hoop dat het nét zo'n mooie dag mag worden als 5 jaar geleden. Verder wens ik jou en Marianne het allerbeste toe!

Met vriendelijke groet,
Erik kanters
08 August, 2009 / 07:47:35am

Naam: Ruud Mol
E-mail Adres: ruud@ruudmol.com
Bericht: Gefeliciteerd! Veel plezier vandaag, en op de volgende 10!
08 August, 2009 / 07:38:08am

Naam: Dennis Lammertse
E-mail Adres: dencis@hetnet.nl
Bericht: Van Harte met dit jubileum!!!!!

Nog mininmaal 10 jaar er bij.

SUPER.
08 August, 2009 / 07:22:37am

Naam: Peter van Dijk
E-mail Adres: fotostudiotex@gmail.com
Bericht: Hallo Mart!
gefeliciteerd met dit opmerkelijke jubileum!
Het is voor mij een site die dagelijks wordt bezocht met grote informatieve waarde.

gr. Peter
08 August, 2009 / 07:19:01am

Naam: Stefan Janssen
E-mail Adres: s.janssen@nzh-bussen.nl
Bericht: Allemaal van harte met het 10 jarig bestaan van Mart zijn geweldige website!

en we gaan lekker door met z'n allen!
08 August, 2009 / 07:13:26am

Naam: Ronald Overeem
E-mail Adres: overeemr@hotmail.com
Bericht: Van harte gefeliciteerd, op naar de volgende 10 jaar genieten!!!!!!
08 August, 2009 / 07:10:04am

Naam: Remco Floors
E-mail Adres: remco_floors@live.nl
Bericht: Hey Marty, Van harte gefeliciteerd met het 10 jarig jubileum van de website. En nog vele jaren.

Afz. Remco Floors
08 August, 2009 / 07:08:20am

Naam: Remco Floors
E-mail Adres: remco_floors@live.nl
Bericht: Hey Marty, Gefeliciteerd met het 10 jarig jubileum van de website.
08 August, 2009 / 07:03:59am

Naam: Thijs van de Bles CXX OV Zwolle
E-mail Adres: thijs@vandebles.nl
Bericht: Beste Marty,

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je website. Ik vind het een hele prestatie dat je een website weet te beheren die nooit verveeld.
En dat al 10 jaar lang!!
Ik zou zeggen: keep up the good work!

Met vriendelijke groet,

Thijs van de Bles
CXX OV Zwolle
08 August, 2009 / 06:37:49am

Naam: Hub Speetjens
E-mail Adres: hub.inge@home.nl
Bericht: Van harte gefeliciteerd
ik kijk al jaren naar deze site iedere dag
en hoop dat deze site nog lang bestaat
08 August, 2009 / 01:29:50am

Naam: Niels Kuijper
E-mail Adres: me_naam@live.nl
Bericht: Beste Marty,

Van harte met het 10-jarig bestaan van deze website. Kijk wekelijks met plezier op de site en ben door de jaren heen toch heel wat te weten gekomen met behulp van dit medium! Ik weet zeker dat ik daar niet de enige in ben.

Op de volgende 10 jaar,
Cheers!
08 August, 2009 / 12:15:53am

Naam: mike
E-mail Adres: mike@familepoolman.nl
Bericht: hallo ov in boskoop dit is de beste site die er is ik kijk er elke dag op en ik kom er mee tot rust groetjes uit delft
08 August, 2009 / 12:11:35am

Naam: Rene van Oort
E-mail Adres: rmvoort@gmail.com
Bericht: Van Harte Gefeliciteerd met 10 JAAR OV IN BOSKOOP.
Heel veel werk voor je maar het wordt zeer gewaardeerd!!!
Op naar de volgende 10 jaar.

Succes ermee.
Rene van Oort
Conne... Uhhh.. Veolia Delft
Beste vriend,

Van harte gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van de beste bussite van Nederland.

Groetjes en een mooie dag vandaag!

Jeroen Mastenbroek
08 August, 2009 / 12:08:09am

Naam: Bas Tadema
E-mail Adres: bastadema@tiscali.nl
Bericht: Hallo,

Helaas kan ik vandaag tijdens de verrassingsrit niet aanwezig zijn, omdat ik met mijn slechte zicht de weg van en naar de bus vanaf het station niet zou kunnen vinden. Begeleiding was helaas niet mogelijk, daarom moet ik genieten van de website en van alle mooie verhalen die vast gaan komen.
Marty, van harte gefeliciteerd met het 10 jarige bestaan van de site, er gaat jou iedere dag een hoop werk zitten in het maken van de site.
Alle bushobbyisten ook hartelijk gefeliciteerd, zonder jullie allemaal had deze site het geen 10 jaar vol kunnen houden.
Ik hoop dat we nog vele jaren kunnen blijven genieten van deze altijd weer prachtige site.

Groetjes

Bas Tadema
08 August, 2009 / 12:07:02am

Naam: jorisjan
E-mail Adres: jorisjanhoogduin@live.nl
Bericht: nou marty het is je gelukt om de 10 jaar ov boskoop te halen op naar de 20 of 30 jaar ik ben er bij op excursie ik zie er naar uit tot op de excursie gr jorisjan
08 August, 2009 / 12:06:17am

Naam: zone5300
E-mail Adres: pleun45@hotmail.com
Bericht: ik feliciteer je met deze mijlpaal MARTY en ik hoop je nog vele jaren aanteklikken ben er van af de eerste uren bij groetjes pleun [zone5300]
08 August, 2009 / 12:06:16am

Naam: roger simonse
E-mail Adres: rogersimonse116@hotmail.com
Bericht: van harte met 10 jaar openbaarvervoerinboskoop
met vriendelijke groet

Roger.
08 August, 2009 / 12:06:14am

Naam: Ronald van den Bosch
E-mail Adres: gouda171@hotmail.com
Bericht: Hoi Martyyyyyyy!!
Gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal..Ik hoop dat je nog zeker 10 jaar doorgaat. Veel plezier vandaag en ik zie je snel weer op de Bus.

Ps:groetjes aan Marjan want die moet je toch heel wat uren missen als je weer eens achter de computer zit ha ha

Groetjes van Ronald Rahsan en Ilse van den Bosch
08 August, 2009 / 12:06:10am

Naam: Aad Griffioen
E-mail Adres: a_griffioen@hotmail.com
Bericht: 0.01 uur MART het is zover, 10 jaar proficat,en
ik heb gewacht tot de klok op 0 staat/stond.
Ik wens je de volgende 10 jaar, veel gezondheid toe (samen met je vrouw)en laten we nu genieten van deze mooie site! Een groet van Trein-Tram vriend
(oei!!!) maar toch met een schuin oog naar de oude streekbussen Tot morgen vanuit Amersfoort in het vertrouwde Boskoop! Aad (en ook namens mijn vrouw Christien)We maken er iets leuks van.
08 August, 2009 / 12:05:59am

Naam: Sandra & Stephan
E-mail Adres: noviosites@gmail.com
Bericht: Ook hier nog even namens ons van harte gefeliciteerd met het 10 jarige jubileum van deze schitterende website!

Namens de webmasters en alle medewerkers van NovioSites All in One.
08 August, 2009 / 12:05:58am

Naam: Jeroen Eekhof
E-mail Adres: jeroeneekhof@gmail.com
Bericht: Al 10 jaar kom ik vrijwel dagelijks op de site. Wat busmaterieel betreft is het er in de afgelopen 10 jaar niet op vooruit gegaan maar deze geweldige site daarintegen wel! Bij deze van harte gefeliciteerd en op naar het volgende jubileum!
08 August, 2009 / 12:05:12am

Naam: Pieter de Vries
E-mail Adres: Dafdriver@gmail.com
Bericht: Hey Mart,

Van harte gefeliciteerd met dit resultaat. Dat we er nog minimaal 10 jaar er achteraan mogen plakken. En zo met zijn allen mogen genieten van deze schitterende site vol foto's en nieuwsberichten.

Ga zo door Mart!

Groetjes Pieter de Vries.
08 August, 2009 / 12:04:29am

Naam: Gerard Klinge
E-mail Adres: gerard.klinge@gmail.com
Bericht: Vriend,

Van harte gefeliciteerd met het 10 jarig jubileum....
Op naar de volgende 10.
08 August, 2009 / 12:04:01am

Naam: jack oosterbosch
E-mail Adres: joosterbosch@gmail.com
Bericht: porfitia met je 10 jaar bestaan van jou mooie site
gaan zo door

groeten jack oosterbosch
08 August, 2009 / 12:02:44am

Naam: Robert van der Veeken
E-mail Adres: rvdveeken@gmail.com
Bericht: Hoi Marty,

Van Harte gefeliciteerd met je 10 jarige bestaan van je site. Als Trouwe bezoeker vind ik je site erg professioneel eruit zien.

Groetjes Robert (fakeman71)
08 August, 2009 / 12:02:24am

Naam: Etienne Tas
E-mail Adres: connexxionbus@gmail.com
Bericht: Van harte gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan van OV in Boskoop.
Dat het nog wel het dubbele aantal jaar verder mag gaan

Groetjes,
Etienne Tas
08 August, 2009 / 12:01:08am

Naam: Stefan van Poppel
E-mail Adres: stefanvanpoppel@msn.com
Bericht: Mart,

Van harte gefeliciteerd met het 10 jarige jubileum van je website! Dat er nog vele mooie (bus)jaren mogen volgen!

Stefan van Poppel
08 August, 2009 / 12:01:04am

Naam: fred bergman
E-mail Adres: fredbergman@gmail.com
Bericht: van harte gefeliciteerd en een mooie dag gewenst
07 August, 2009 / 09:40:31pm

Naam: Pim Dorn
E-mail Adres: pajdorn@onsbrabantnet.nl
Bericht: Beste Marty,

Ik wens jullie morgen een ontzettend fijne en gezellige dag. Helaas kan ik er zelf niet bij zijn in verband met de voorbereidingen van mijn eigen verjaardagsfeest. Zondag hoop ik weer een jaartje bij te prikken, mijn 44e.

Ik hoop dat deze website nog tot in lengte van jaren mag blijven bestaan omdat ie voor veel bushobbyisten een onmisbare gegevensbron is. Nogmaals mijn hartelijke felicitatie.

Met vriendelijke groet,

Pim Dorn uit Geldrop
heey marty
alvast gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van je website
ik wens jullie morgen een fijne dag en hoop dat het weer mee werkt.
op naar het 20 JAAR BESTAAN!!!
groetjes yorick
Hoi Marty,
 
via deze weg wil ik je alvast feliciteren met het 10-jarig jubileum van jouw website. Het is ook voor mij iets om bij stil te staan, want mede door jouw site is mijn interesse in openbaar vervoer gestimuleerd. Ik wens je heel veel succes met het blijven ontwikkelen van de site en ik hoop dat deze nog jaren kan meegaan!!
 
Ook wil ik jou morgen heel veel plezier wensen bij de speciale dag die je hebt georganiseerd. Ik kan er zelf helaas niet bij zijn, wat ik eigenlijk toch best jammer vind. Ik hoop dat het weer meezit en ik kijk ook uit naar de foto's die er morgen gemaakt worden.
 
Keep up the good working!!!

Groetjes uit Maastricht,
 
Dominique Matthieu
Uit een mooie en zonnige Elzas even de groeten...

Proficiat met je 10 jaar en veel plezier met je rondrit...

Hoop dat alles goed gaat.

Piet
06 August, 2009 / 05:21:24pm

Naam: Connexjohn
E-mail Adres: johnvl81@hotmail.com
Bericht: Gefeliciteerd met het 10 jarige bestaan van je site. Op naar de 20.

gr. Connexjohn

Mart,

Ik ga vandaag met vakantie maar ik wil je hierbij alvast feliciteren met 10 jaar OV in Boskoop!!!!!
De site is een leuke "encyclopedie" , een waardevolle site voor oa de marketeer in OV land.

Hartelijke groet!

Patrick Bouman
Novio NV

Hey Mart,

Aangezien ik morgen op vakantie ga kan ik niet mee met de excursie.
Ik wil je daarom bij deze alvast feliciteren met alweer het 10 jarig bestaan van de site!
:wave:
Heel veel plezier gewenst zaterdag met al die andere hobbyisten(y)

Groetjes Astrid

03 August, 2009 / 07:30:58pm

Naam: Martin Ebben
E-mail Adres: amsteltje@casema.nl
Bericht: Hoi Mart,

Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van de site. Ook je medewerkers.

Voor aanstaande Zaterdag 8 augustus Allemaal een fijne dag toegewenst.

Groeten Martin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(c) OV in Boskoop - Alle rechten voorbehouden-Overname in gedrukte of digitale vorm zonder toestemming niet toegestaan